Eterinis aliejus SIBIRINIO KĖNIO 10ml

4,60 € / 39 g.
+ -
Į Krepšelį

      Eterinis aliejus gaminamas iš sibirinių kėnių (Abies sibirica, Pinaceae) spyglių, šakelių ir smulkintos jaunų atžalų medienos vandens garų distiliacijos metodu. Eterinis sibirinio kėnio aliejus yra vidutinio intensyvumo, gaivaus specifinio smalingų spygliuočių miško kvapo.

Sibirinio kėnio eterinis aliejus kosmetikai gaminti naudojamas kaip maskuojantis arba stiprinantis kvapą, muilui, vonių ekstraktams, jūros druskai ir kt. aromatizuoti.

Panaudojimo būdai ir kiekiai:

Aromatinei voniai: Eteriniai aliejai vandenyje netirpūs, todėl prieš pilant į vonią 10–30 lašų sibirinio kėnio eterinio aliejaus reikia ištirpinti stiklinėje pieno, kefyro, jogurto, grietinėlės  ar valgomajame šaukšte augalinio aliejaus arba sumaišyti su trupučiu medaus.

Kremui arba losjonui: 10–15 lašų eterinio aliejaus sumaišyti su 1 šaukštu bekvapio kremo arba losjono.

Rankų kremui arba losjonui: Vienam kartui – 3 lašus eterinio aliejus sumaišyti su 1 arbatiniu šaukšteliu augalinio aliejaus

Losjonui po skutimosi: 40 lašų eterinio aliejaus sumaišyti su 120 ml obuolių acto arba degtinės ir 80 ml distiliuoto vandens.

Masažui: 10–15 lašų eterinio sibirinio kėnio aliejaus įmaišyti į 2 valgomuosius šaukštus pagrindinio augalinio aliejaus.

Į šampūną, plaukų kondicionierių arba plaukams perskalauti: Įlašinti 2 lašus eterinio aliejaus į buteliuką su šampūnu arba į 2–3 l citrinos sultimis parūgštinto vandens.

Saunai: 15 lašų įlašinti į 10 l karšto vandens, kuriame mirkomos vantos.

Aromatinei lempai: 4–5 lašai 5 kv. m patalpos ploto. Galima naudoti kasdien. (Nepamirškite į garinimo indelį įpilti šilto vandens). 

Inhaliacijai: 2–3 lašus įlašinti į 1 l karšto vandens.

 

Remiantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (EB) Nr.1223/2009 2009m. dėl kosmetikos gaminių nuostatomis, nurodomi galimi alergenai:

Sibirinio kėnio eterinio aliejaus sudėtyje yra natūraliai eteriniuose aliejuose esantys komponentai: geraniolis, limonenas.

 

Daugiau

Jus taip pat galėtų dominti

Eterinis aliejus ARBATMEDŽIO 10ml

Eterinis aliejus gaminamas iš Australijoje augančių arbatmedžių (Melaleuca alternifolia, Myrtaceae)...

4,80 € 3,84 € Pirkti

Eterinis aliejus ČIOBRELIŲ 10ml

                    Čiobrelių eterinis...

5,92 € Pirkti

Eterinis aliejus MĖTŲ 10ml

               Mėtų eterinis aliejus gaminama...

4,00 € Pirkti

Eterinis aliejus CITRINŲ 10ml

Citrinų (Citrus limonum  Rutaceae.) eterinis  aliejus gaminamas iš citrinmedžio vaisių ži...

4,00 € Pirkti

Ekologiški produktai -
UAB MĖTA elektroninė parduotuvė.

© 2016 visos teisės saugomos

Naudinga žinoti

Sertifikatai

Kur įsigyti

Kontaktai

Apie mus

Pristatymo sąlygos

Prekių grąžinimas

Didmena